Poboljšavamo učinkovitost vaših valjaka u raznim industrijama.

01 – Proizvodi

Kompletan asortiman opreme za tiskarski sektor.

Cilj je istinit filozofiji razmišljanja Roller Technic firme: pružiti kupcima vrhunska rješenja koja će im pomoći da postignu najbolje rezultate u pogledu kvalitete, produktivnosti i brzine. Od gravura do exo štampe, do ofsetnog tiska: valjci i rukavi nosača dizajnirani i proizvedeni najinovativnijim tehnikama i materijalima, kako bi se osigurale radne tolerancije i rezultati ispisa na razini nikad ranije. Zatim tu je ekskluzivno odjeljenje za tehničku opremu Roller Technic, koje dizajnira i proizvodi postrojenja i strojeve za tiskarski sektor.

02 – Naša stručnost

Tehnologija i učinkovitost proizvodnje

Kontinuirana detaljna analiza stvarnih potreba tržišta, zajedno s najnaprednijim proizvodnim tehnikama, omogućili su Roller Technic-u da uvede potpuno nove materijale i proizvode, kao i najsuvremenija rješenja dizajnirana za ubrzavanje promjene i poboljšanje učinkovitosti tiskarskih strojeva.

Godine iskustva

Uspjeh Roller Technic-a svoje korijene ima u nadahnjujućoj priči o poduzetničkom poduhvatu. To je priča o obiteljskoj tvrtki koja je tijekom godina nastavila rasti. Priča o inovacijama koje su ostavile neizbrisive tragove na razvoju tiskarstva.

Prava snaga inovacije

Inovacija potiče od sposobnosti promatranja stvarnosti situacije, a zatim izvan nje. Potrebni su najkvalificiraniji inženjeri, napredna oprema, resursi i predanost ulaganju u kontinuirano istraživanje i razvoj. A iza svega toga stoji radoznalost i želja za stvaranjem nečega što prije nije bilo. Sposobnost promatranja tržišne stvarnosti i zapitajte se što možete učiniti kako biste je poboljšali; predviđanje potreba kupaca i razvijanje rješenja za probleme i prije nego što se oni pojave.

03 –  Usluge

Uvijek uz vašu ruku, po cijeloj Europi i dalje

Gdje god da se nalazite, Roller Technic je tamo s vama, uz stručnu stručnu podršku diljem Europe i dalje, kako bismo zadovoljili vaše potrebe i riješili vaše probleme što je brže moguće.

Usluga brušenja

Novi život vaših Speedwell rukava i valjanih gumenih valjka Tko je bolji od Roller Technic-a, dizajnera i proizvođača, od samog početka, može dovesti vaše rukave i valjke presvučene gumama u novi život? Obratite se svom Roller Technic-u i otkrijte prednosti usluge brušenja: iskustvo, brzo vrijeme reakcije i efikasnost!

04 –  Galerija

05 –  Reference

učinkovitost

učinkovitost

učinkovitost

učinkovitost

učinkovitost

kvaliteta

kvaliteta

kvaliteta

kvaliteta

kvaliteta